IndexZoekenRegistrerenInloggen

 

 Jukka Beochan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jukka Beochan

Jukka Beochan

Punten : 10

Character sheet
Naam: Jukka Samuel Beochan
Token:
Liefde: You've got 'em wrapped around your finger.

Jukka Beochan Empty
BerichtOnderwerp: Jukka Beochan   Jukka Beochan Emptyzo jan 18, 2015 10:09 pm

Jukka Beochan

general info

volledige naam: Jukka Samuel Beochan
bijnaam: Jukka
leeftijd: 23
herkomst: Nova Scotia
relatie: -
familie: Abbey (oma)
groep: eilandbewoner
beroep: Muzikant
faceclaim: Brendon Urie


character info

karakter:
P R I N C E  †  C H A R M I N G
Jukka is een jongeman die weet dat hij zijn charmes mee heeft. Hij maakt er dan ook bijzonder veel gebruik van om elk meisje om zijn vinger te winden. Zijn klinken op recht, maar als puntje bij het paaltje komt meende hij er vrij weinig van. Jukka kan er dan ook niet mee zitten als hij opnieuw een meisje heeft gekwetst. Schuld gevoel heeft hij niet op dat gebied. Van kinds af aan werd dat al bij hem er in gestampt. Hij was nooit opgevoed om trouw te zijn, hij was opgevoed om charmant te zijn.

D E V I L S  †  M I N D
Niet alleen heeft hij nooit geleerd trouw te zijn, hij heeft ook geleerd dat alles opgelost moest worden. Ook al moet je er extreme maatregelen voor nemen. Zo gebeurde het dat Jukka ooit een moord poging had moeten begaan. De adrenaline die vrij kwamen waren zo groot dat Jukka het nog een keer mee wilde maken. Zo heeft hij soms wat vreemde trekjes. Hij wilt graag de over macht hebben van personen. Wilt graag misbruik maken van zijn macht en vooral op zo manier boven mensen staan dat ze zich niets voelen naast hem, maar nog wel altijd alles voor hem blijven doen. Jukka is ontoerekeningsvatbaar, je weet nooit wat er gaat gebeuren met hem en hoe hij zal reageren.

L I T T L E  †  S O L D I E R
Jukka heeft geen gemakkelijk leven gehad en is een persoon die zich zelf niet zou openstellen naar vreemden. Hij is vaak genoeg gekwetst in zijn leven waardoor hij een typetje is gaan spelen in zijn leven. Hoe graag hij ook soms anders wilt zijn, zichzelf wilt zijn. Zijn typetje neemt de overhand zodra er andere in de buurt komen. Jukka kan een heel meelevend persoon zijn, kan zich schuldig voelen maar kiest er zelf voor om al die dingen niet te voelen. Hij wilt niet meer gekwetst worden en daarom kwetst hij andere.

likes: Muziek, Natuur, Zichzelf, Slapen, Bossen, Spiegels, Rust, Zijn huis.
dislikes: Drukte, Kapotte snaren, Schreeuwende mensen, Harde geluiden, Domme mensen.
appearance:
- haarkleur: bruin - oog kleur: bruin - lengte: 1,85m - licht gespierd, slank -  
geschiedenis:
Jukka is geboren in een arme muzikale familie op Nova Scotia. Zijn opa en oma waren reizigers die rond reisde en geld verdiende met muzikale optredens. Uiteindelijk waren ze in Nova Scotia gebleven vanwege de prachtige natuur. Jukka kende beide grootouders, zij waren de liefste mensen die hij zich maar kon voorstellen. Maar zijn eigen ouders daar in tegen waren een hel om mee te leven. Zij hadden zo vaak ruzie die uitliepen op serieuze gevechten. Iedereen op Nova Scotia wist wel dat dit aan de hand was, maar niemand leek het belangrijk genoeg te vinden om er ook daadwerkelijk iets tegen te doen.

Jukka heeft daar dan ook flink wat trauma's aan over gehouden. Zo vind hij het heel vervelend als mensen hun stem verheffen naar hem. Zodra iemand tegen hem begint te schreeuwen kan je beter bij hem uit de buurt blijven want hij valt direct aan. Harde geluiden hebben hetzelfde effect op hem.
Jukka leerde ook al snel dat hij voor zichzelf op moest komen en dat hij het niet zou overleven als hij het liefelijk zou doen. Zo werd Jukka een heel hard persoon, leerde hij van zijn ouders dat hij onder alles uit kon komen en dat je daarvoor soms extreme maatregelen moest nemen.

Na de dood van zijn ouders was er nog een iemand in zijn leven die hij volledig vertrouwde. Elise was een meisje waar hij smoorverliefd op was. Ze was bijzonder knap en Jukka was dan ook vaak jaloers als ze met andere jongens om ging. Zijn jaloezie nam de over hand toen een jongen op een avond tijdens een avondje in de kroeg Elise probeerde te versieren. Jukka had de jongen meegesleurd naar buiten en in blinde woede had hij met zijn blote vuisten de jongen bijna dood geslagen. De Adrenaline die vrij kwam voelde bevrijdend voor hem. Hij kon door de vrijheid die hij voelde ook niet stoppen met slaan totdat hij uiteindelijk weg getrokken werd door een aantal mannen. Maar zijn Adrenaline kick werd al snel de grond in gestampt door Elise. Ze wilde niets meer van Jukka weten, hij was gestoord volgens haar en ze wilde hem niet meer zien. Ze gaf zelfs toe dat ze bang was voor hem, al een lange tijd. Dat ze niet eerder weg durfde te gaan omdat ze niet wist hoe hij zou reageren. Als een klap kwam dat aan voor Jukka, maar toen hij er over na ging denken werd het wel duidelijk voor hem. Al die tijd in hun relatie hield Jukka haar in de gaten. Had hij altijd de over hand en manipuleerde hij haar.

Jukka ging bij zijn oma wonen net buiten de stad midden in de bossen. De rust om hem heen maakt hem in het begin gek. Hij was agressief en liet dat dan ook graag merken aan mensen. De agressiviteit werd om gezet tot lust. Hij begon zijn charmes te gebruiken om meisjes mee te krijgen in zijn bed. Meestal kwamen die meiden er heel vanaf en waren ze de volgende dag weer thuis. Maar er zijn ook een paar meisjes nooit meer thuis gekomen. Ondanks dat alle vingers naar Jukka wijzen heeft er nooit iemand iets tegen gedaan.  

animal token

token van voorkeur: The Snake
uitleg: Ik denk dat het vrij duidelijk is, Jukka is een chameur, zijn snelle gladde praatjes krijgen hem over al en liegen en bedriegen is hij ook niet vies van.

token van voorkeur: The Wolf
uitleg: Jukka is een dominante jongen die agressief kan over komen op andere. Hij heeft graag macht over andere.  _________________

Jukka Beochan Fth344
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Jukka Beochan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: APPLICATION-
Ga naar: