IndexZoekenRegistrerenInloggen

 

 Bye sanity

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Álvaro Velázquez

Álvaro Velázquez

Punten : 98
Real name : Megan

Character sheet
Naam: Álvaro Iván Velázquez Pereira
Token: Bear
Liefde:

Bye sanity Empty
BerichtOnderwerp: Bye sanity   Bye sanity Emptyzo jan 18, 2015 2:27 pmWithout light there is no day

álvaro vs erik

Note Hover over de schuingedrukte tekst voor de vertaling:)

Dieciocho... Veinticinco? Qué día es? Álvaro, zittend in het midden van het graanveld, trok zijn wandelschoen uit en bestudeerde de zool. Ooit, aan het begin van zijn reis was, was hij begonnen met het afstrepen van de dagen door groeven te maken in het stevige, rubberachtige materiaal. Echter, na de vele uren lopen door de wildernis van Nova Scotia was zijn zool zo bekrast dat er geen onderscheid meer was tussen aftelstreepjes en beschadigingen. Zijn voet plofte terug op de grond en de jongen haalde diep adem. De geur van het graan drong zijn neus binnen. Het was een onbekende reuk, eentje die hij in zijn thuisland niet vaak had geroken.

Álvaro dook ineen van een scherpe pijn bij zijn buik. Een steek raakte hem in zijn maag elke keer als hij aan zijn verdomde maar geliefde thuis dacht. Hij dacht dat dit beter zou worden eer hij langer op het eiland zou zijn, maar het effect was juist omgekeerd. Mam miste hij waarschijnlijk nog het meest, maar dat ook omdat hij angstig om haar was. Hier, duizenden kilometers van haar vandaan, kon hij haar niet helpen, beschermen of troosten. Hij wist niet eens wat er gaande was in het huis aan de Carrer Garrofers.

Overladen met een plotseling gevoel van woede en verwarring, sprong de Spanjaard op en rende door de snijdende halmen naar het water van zee. Hij schopte zijn voeten uit en ging aan de rand van het water staan, waar hij al zijn woede eruit schreeuwde. Dit kloteparadijs ook!


_________________
he went on an adventure
Along an unknown path; Distant from the place you call home; Voices summon you in the distance; Edging you to claim your destiny; New legends unfold and lessons learned while; Traveling to new lands; Under the strings of fate; Reach out to that light within and; Escape through your dreams to release your inner self
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bye sanity
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: THE ISLAND :: THE BEACH-
Ga naar: