IndexZoekenRegistrerenInloggen

 

 THE CANONS

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: THE CANONS   THE CANONS Emptyzo nov 30, 2014 11:21 pm

THE CANONS

De canons zijn 'originele' personages van The Path. Ze zijn belangrijke personen die naast de zelf-bedachte karakters voortgang brengen aan de verhaallijn op de RPG.
Als je een canon wil spelen kun je gewoon registeren en een application invullen en zul je net zoals gewoonlijk geaccepteerd worden. Er word wel extra opgelet of jij je houdt aan de eigenschappen van het canon personage.

Een voordeel van een canon personage is dat je automatisch veel connecties hebt met de andere leden, makkelijker onderdeel bent van de verhaallijn en sneller een speciaal rang zult krijgen. De meeste canons geven genoeg ruimte om er een eigen invulling aan te geven. Faceclaims en namen zijn maar suggesties!
Ze mogen altijd veranderd worden naar eigen voorkeur zo lang dit bij het personage past.

Als je ook een canon family of groep wil oprichten kan dat natuurlijk! Stuur een PB met info naar een admin en het wordt voor je geregeld.


Laatst aangepast door Nolan LeRoux op ma dec 01, 2014 2:59 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: Re: THE CANONS   THE CANONS Emptyzo nov 30, 2014 11:53 pm

THE LEROUX FAMILY
De familie LeRoux is de oudste familie van het eiland. Ze zijn de founders van de Nova Scotiaanse gemeenschap en hebben daarom een belangrijke machtspositie. De gigantische villa in Lockeport - de enige woonplaats van het eiland - is hun familie-eigendom waar al vele generaties hun tijd hebben doorgebracht. De oudste zoon of dochter van de de LeRoux familie wordt automatisch tot Path Leader benoemt tenzij de betreffende persoon hier volgens de Raad niet geschikt voor is.

Ten gevolge van een rampzalig conflict tien jaar geleden is een groot deel van de familie vermoord. Dit werd veroorzaakt omdat 'iemand' van de familie hun geheimen niet had weten te bewaren. Na de dood van zijn ouders kreeg Nolan niet alleen een enorm schuldgevoel maar ook een enorme verantwoordelijkheid. De drie LeRoux kinderen zijn nog jong maar hebben nu al een belangrijke invloed op de bevolking van het eiland.

nolan leroux
26, path leader, sam riley
Nolan is de oudste zoon van de Leroux familie. Dat brengt onnoemelijk veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het is aan hem de taak om de geheimen van het eiland te bewaken en The Path te leiden. Of hij hier geschikt voor is? Steeds meer mensen beginnen aan hem te twijfelen. Hij sluit zich vaak op in zijn kantoor of verdwijnt ergens in de bossen. Nolan gedraagt zich erg zakelijk en heeft steeds minder contact met de bevolking.
christoph leroux
24, tourist guide, emile hirsh
Chris heeft - als middelste kind - veel geluk gehad. In tegenstelling tot zijn broer is hij dol op vrijheid, avontuur en gaat hij graag met mensen om. De bevolking zou hem graag als leider zien, maar volgens de wet is die taak aan zijn broer voorbestemd. Bovendien, als ze wisten wat hij met de toeristen uitspookte zouden ze zich wel bedenken. Zonder dat de Council of Nolan het weten helpt hij de toeristen bij noodsituaties en probeert hij hen te begeleiden op het eiland.  
sophia leroux
21, animal-ranger, jena malone
Sophia is zelfstandig en haar eigen kijk op het leven. Als jongste meisje werd ze altijd een beetje genegeerd maar ze is eigenlijk heel sterk. Zonder dat de bewoners van Nova Scotia het beseffen heeft ze haar token-powers al erg ver ontwikkeld. Sophia heeft een grote liefde voor de dieren en de natuur en heeft de taak van boswachter op zich genomen. Ook helpt ze jonge Pathfinders met hun krachten om te gaan, stiekem natuurlijk.


Laatst aangepast door Nolan LeRoux op ma dec 22, 2014 1:11 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: Re: THE CANONS   THE CANONS Emptyma dec 01, 2014 12:49 am

THE COUNCIL
De Eilandraad bestaat uit drie leden. Het systeem werkt hetzelfde als bij de Pathleader: de oudste zoon/dochter neemt de taak van zijn ouder over wanneer deze overlijd of aftreed. De meeste raadsleden zijn dan ook afstammelingen van de rijkere families op Nova Scotia.
De Raad staat onder de Pathleader en neemt samen met hem/haar politieke en militaire alle beslissingen. De Pathleader heeft hierbij het hoogste woord maar wanneer alle Raadsleden tegenstemmen, gaat hun beslissing voor. Ook hebben ze een functie als Rechters.

allard zimmerman
73, council member, john hurt
deze koppige oude man is al vele jaren raadslid. het is zijn ervaring die hem een belangrijke positie geeft in het bestuur. daarnaast is hij er van overtuigd dat nova scotia een puinhoop zou worden zonder zijn fantastische wijsheden.
julie wayne
36, council-member, kerry washington
Julie weet maar al te goed hoe het is om onderschat te worden als vrouw en daar maakt ze graag misbruik van. Ze heeft een duidelijk zicht op wat goed is en wat fout is en laat zich niet snel beïnvloeden door emoties. haar oordeel is altijd hard maar rechtvaardig.
thierry johnson
37, council-member, timothy olyphant
thierry is rijk en succesvol. hij kan overkomen als een arrogante kwal maar geeft wel oprecht om de mensen van het eiland. hij is de man die je absoluut niet wil tegenkomen als toerist - hij heeft zo zijn eigen manier om buitenstaanders te verjagen... stiekem heeft hij een oogje op nia en dat is nog een reden waarom jay wilson officieel zijn aartsvijand is.


Laatst aangepast door Nolan LeRoux op ma dec 22, 2014 1:13 am; in totaal 6 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: Re: THE CANONS   THE CANONS Emptyma dec 01, 2014 1:54 pm

THE PARTY SQUAD
de onverantwoordelijke toeristen van het eiland. Toen Jay Wilson voor het eerst voet zette op het eiland was hij meteen verliefd. Niet op de saaie bevolking maar op de ultieme vrijheid die hij voelde. Hij besloot een campsite in te richten waar hij alle toeristen met open armen ontving. Naast de campsite bouwde hij een enorme feesttent waar nu dagelijks vanallerlei activiteiten zijn en waar in het weekend tot de vroege uurtjes word gedanst en gedronken. Drugs zijn verboden blablabla - de feestbeesten hebben het niet zo op die regeltjes. De nova scotians zien hen als vervelende indringers.

jay wilson
35, partyclub owner, josh duhamel
vroeger een succesvolle zakenman tot het geld hem naar zijn hoofd steeg. het enige waar hij nu nog aan kan denken... is feesten. hij is charmant en een goede praatjesmaker. de toeristen zijn dol op hem en de nova scotians verachten hem. helaas kunnen ze hem niet wegsturen; jay heeft gedreigt hen te blackmailen als ze ook maar iets proberen. verder is hij geen kwade man, hij houdt alleen nooit rekening met de gevolgen van zijn acties.
nia linden
33, bartender, julianne hough
nia is de verloofde van jay. ze was verliefd op hem geworden tijdens een zomervakantie in griekenland maar toen was hij nog een heel ander persoon. nia doet haar best om jay binnen de grenzen te houden maar dat wordt steeds lastiger. ze is de enige die probeert om te communiceren met de novia scotians, helaas zorgt dat meestal voor problemen in plaats van oplossingen. ze heeft een stille aanbidder maar dat beseft ze niet.
milo burnett
25, life-guard, chris pratt
vroeger was hij een sukkel. hij werd gepest en uit angst dat hij voor eeuwig single zou zijn besloot hij op een dag om zijn leven om te gooien. hij trainde zijn lichaam, bezocht feestjes en werd steeds zelfverzekerder. nu is hij strandwacht op nova scotia en versiert hij alle meisjes... nou ja, dat probeert hij. diep van binnen is hij nog steeds een zachte teddybeer. met gameverslaving.


Laatst aangepast door Nolan LeRoux op ma dec 22, 2014 1:10 am; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: Re: THE CANONS   THE CANONS Emptyma dec 01, 2014 7:19 pm

THE TOWNSPEOPLE
deze mensen zijn geboren of opgegroeid op het eiland en wonen op dit moment in lockeport; de hoofdstad (en enige woonplaats) op het eiland. ze hebben geen idee wat er in de 'buitenwereld' speelt en daar maken ze zich ook niet druk om. onder elkaar zijn de nova scotians heel gezellig maar voor toeristen en buitenlanders proberen ze zich zoveel mogelijk te verschuilen.

joel lefebvre
30, police officer, CHARLES MICHAEL DAVIS
joel is de 'good cop' als het om zijn politiewerk gaat. het is aan hem om controle te houden over de toeristen en de veiligheid van het volk en de natuur. soms kan hij iets te zacht zijn en dat heeft consequenties. hij weet de mensen in lockeport altijd op te vrolijken.
thomas dumont
40, police sheriff, michael fassbender
thomas is sheriff in town. hij is nors en ongeduldig. gerechtigheid is volgens hem niet de belangrijkste zaak: zo lang de wet maar gehandhaafd wordt. hij heeft echter een geheim. in zijn tienerjaren is hij een tijdje drugsverslaafd geweest en nu wil hij er alles aan doen om de jonge generatie daar tegen te beschermen. velen zien hem als een chagrijn maar dat is omdat hij zijn baan zo serieus neemt. thom bedoelt het goed.
liz moreau
31, townsguard, jennifer morrison
liz is een jonge, alleenstaande moeder en bovendien ook nog eens de wachter van de stad. twee hele zware taken.. gelukkig weet ze hier mee te dealen. als ze een keer vrije tijd heeft maakt ze een rit op haar motor om stoom af te blazen. met haar dochter heeft ze een hele sterke band - ook al begrijpt ze niet altijd waar ze dat zweverige gedoe vandaan heeft.

noela moreau
16, schoolgirl, elle fanning
noela is de dochter van liz. lockeport kent haar als het dierenmeisje - ze is altijd te vinden in het bos of in de stad omringd door viervoeters en vogels. ze is een beetje dromerig en is de beste schilder van het eiland. ze ziet sophia leroux als haar mentor en grote voorbeeld.
rey dumont
17, schoolboy, colin ford
als zoon van de strenge sheriff heb je niet veel vrijheid, terwijl rey juist dol is op avontuur en ontdekken. wanneer zijn vader aan het werk is en hij eigenlijk met huiswerk bezig moet klimt hij via het raam naar buiten om naar het meer te gaan, waar hij vervolgens uren gaat zitten vissen.
catie wayne
15, schoolgirl, amandla stenberg
catie is nog maar een jong meisje maar iedereen weet nu al dat ze later grote dingen gaat doen... en niet alleen omdat haar moeder dat zegt. ze is ontzettend slim en heeft haar token-krachten al erg ver ontwikkeld voor iemand met zo weinig ervaring. de verwachtingen van het volk leggen echter een hoge druk op haar en soms wenste ze dat ze wat meer tijd kreeg om gewoon zichzelf te zijn en met andere leeftijdsgenootjes om te gaan.


Laatst aangepast door Nolan LeRoux op ma dec 22, 2014 12:22 pm; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: Re: THE CANONS   THE CANONS Emptyma dec 29, 2014 9:59 pm

THE HARDT FAMILY
deze jagersfamilie woont al vele generaties lang op het eiland. Het grootste deel van de familie woont in een villa aan de rand van lockeport. ook zijn ze in het bezit van een aantal hutten in de bossen van het eiland. alle leden van de familie zijn jagers op een paar uitzonderingen na. (op aanvraag van erik hardt).

erik hardt
22, hunter, Armie Hammer
Erik is de oudste van de tweeling. Sinds Mei gestorven is sluit hij zichzelf af van de rest van de wereld. Meestal zit hij in de bossen waar hij jaagt, nadenkt of toeristen pest. Hij komt altijd heel vrolijk over, maar dat is maar schijn. Op die manier verbergt hij hoe hij zich echt voelt.
leonidas hardt
22, tourist guide, Armie Hammer
Leonidas is de tweelingbroer van Erik. Hij is de jongste van de twee. Leonidas is geen jager. Hij zou nooit een dier kunnen doden laat staan het verwonden. Leonidas is vriendelijk, eerlijk en trouw aan zijn vrienden. Hij probeert om terug vrienden te worden met Erik, maar vindt het irritant als hij hem Leon noemt.
thomas hardt
51, hunter, colin firth
Thomas is de vader van Erik en Leonidas. Sinds zijn vrouw gestorven is, is hij soms nogal nors al is hij een vriendelijke man die van zijn kinderen houdt. Hij heeft niet veel contact meer met Erik ook al wonen ze in hetzelfde huis.

nova hardt
50, hunter, jonathan firth
Nova is de jongere broer van Thomas. Hij is een jager in hart en ziel. Hij houdt van zijn job en brengt dan ook veel tijd in de bossen door. Nova heeft een goed gevoel voor humor en komt vaak cynisch over.
agathos hardt
24, hunter, drew van acker
Agathos is de neef van Leonidas en Erik en de zoon van Nova. Agathos heeft net als zijn vader een goed gevoel voor humor. Hij is de enige van de familie die echt bevriend is met Erik en steunt hem ook al hebben ze vaak ruzie. Hij houdt van jagen omdat hij zich dan vrij voelt. Weg van al de rest.  
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
THE CANONS Empty
BerichtOnderwerp: Re: THE CANONS   THE CANONS Empty

Terug naar boven Ga naar beneden
 
THE CANONS
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: PLOT MARKET :: GEZOCHT-
Ga naar: