IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Avery Rose

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avery Rose

Avery Rose

Punten : 10
Leeftijd : 23

Character sheet
Naam: Avery Maria Rose
Token:
Liefde:

BerichtOnderwerp: Avery Rose   di jan 13, 2015 7:55 pm

Avery Rose

GENERAL INFO

volledige naam: Avery Maria Rose
bijnaam: Av, avery
leeftijd: 19 26/09/1995
herkomst: Nova Scotia
relatie: ~
familie: Biologische ouders: onbekend (eilandbewoners)
Adoptie ouders: Maria & Lily Rose
Zus: Amber Rose
groep:  tourist(verkenner)
beroep: blogger
faceclaim: danielle campbell

CHARACTER INFO

karakter:
Het eerste wat erg op valt is dat Avery vaak een dromerige uitstraling heeft. Ze is dan ook echt een dromer die vaak weg droomt in haar eigen 'wereldje' haar gedachte die ze met niemand hoeft te delen en vooral het weg dromen tijdens het lezen. Maar ondanks haar dromerige uitstraling kan ze ook juist erg waakzaam zijn. Zo heeft ze altijd vaak snel wat door maar weet dit toch bijna altijd redelijk goed te verbergen. Maar dit betekend niet dat ze altijd wat door heeft, nee Avery heeft ook soms haar moment dat ze niks merkt en dingen over het hoofd ziet. Iets waar Avery ook geluk mee heeft is dat met haar intuïtie. Soms krijgt ze het gevoel dat iets niet klopt of dat er iets anders is. Avery luistert dan ook bijna altijd naar haar gevoel wat haar vaak uit situaties heeft gered. Iets wat mensen vaak niet verwachten is dat Avery best een agressief karakter heeft, zo kan ze om de kleinste dingen extreem boos zijn en heel kattig gaan doen. Zo zal ze ook snel ruzie zoeken als ze iemand niet mag, maar Avery probeert dit toch altijd weer in bedwang te houden wat haar soms dan ook lukt. Avery is iemand die veel om de mensen om haar heen geeft. Zo zou ze alles voor een persoon doen waar ze van houd. Daar valt ook onder dat ze haar familie en vrienden op elk manier zou proberen te beschermen. Avery heeft er een hekel aan om haar angst te laten zien, aangezien ze altijd dapper probeert te zijn om de mensen om haar heen niet teleurstellen. Ze staat ook wel bekend om haar listige gedrag, zo kan ze erg achterbaks, gemeen, sluw en stiekem zijn. Avery heeft echter ook wel eens moment dat ze arrogant is en haar zelf beter vind dan andere. Dit heeft ze wanneer ze haar onzekerheden of jaloersie probeert te verbergen. Averys is ook een onafhankelijk persoon, ze heeft er een hekel aan als ze mensen om hulp moet vragen en doet er altijd alles aan om er voor te zorgen dat niemand haar moet helpen. Avery is ondanks dat ook een zachtaardig en vriendelijk persoon, ze wil mensen altijd het liefst helpen en voor ze zorgen. Avery heeft een voor liefde voor kunst, ze houd van alles wat met kunst te maken heeft. Ze is iemand die ook boeken onder kunst benoemd en graag aan het lezen is. Dit maakt avery dus ook artistiek.
likes: Natuur, dieren, haar mams, muziek, geschiedenis, familie, eten, onderzoeken, schrijven, wandelen, bergbeklimmen, fietsen, zwemmen.
dislikes: Haar biologische ouders, kleine ruimtes, nachtmerries, slangen.
appearance: Avery heeft lange bruine haren en blauw kleurige ogen, ze is een kleine dame van 1,60 lang en heeft een gewicht van 57 kg. Avery is echter in haar verleden wat gezetter geweest en heeft hier door heeft ze vooral op haar buik nog striemen. Echter zijn ze gelukkig niet erg zichtbaar maar als je goed kijkt kun je ze helaas nog wel zien en vooral voelen. Hier schaamt Avery zich erg voor, maar dit weet ze toch vaak te verbergen wanneer ze in zwemkleding loopt. Maar dan heeft ze toch liever een tankini dan een bikini aan. Avery heeft verder op haar lichaam een aantal kleine littekens van ongelukjes en val partijen op haar lichaam en natuurlijk zijn er ook wat moedervlekken te vinden. Avery draagt het liefst graag jurkjes, maar als ze die niet draagt dan draagt ze jeans met daar op een leuk tank top en een jasje of een vest. Ook draagt ze altijd hakken tenzij ze natuurlijk gaat wandelen dan draagt ze gewoon wandelschoenen. Haar haren draagt ze altijd verschillend. Het ene moment los, het andere moment in een staart, of een knot of in een vlecht. De make-up die Avery draagt is niet echt veel. Vaak alleen mascara en oogpotlood.
geschiedenis: Avery is 19 jaar geleden op een stormachtige dinsdag avond geboren op het eiland Nova Scotia. Helaas voor Avery is ze op die zelfde avond achter gelaten door haar ouders. Avery werd de volgende ochtend gevonden bij het politie bureau, Avery was onderkoeld geraakt en was ook nog niet gevoed. Hier om werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Avery heeft tot haar 1ste levensjaar bij pleeg ouders gezeten. Pas daarna is ze geadopteerd door een lesbische stel, Maria en lily rose in Italië. Avery groeide op in een warm en groot gezin, ze had het erg naar haar zin en deed het goed bij vriendjes en vriendinnetjes. Op school ging het eerst wat moeizaam waar door ze een keer dreigde te blijven zitten. Maar al snel ging het steeds beter en werd Avery een van de beste in de klas. Dit kwam grote deels door dat ze voor elke toets hard leerde, het was zeker niet dat ze alles in een keer snapte. Maar door de jaren heen kreeg ze toch het gevoel als of er iets niet klopte, iedereen in haar familie was rossig en alleen zij was de gene met bruine lange haren. Ook hun huidskleur was erg blank terwijl die van haar juist iets getint is. Avery heeft dit echter nooit laten merken aan haar ouders. Op haar 16de begon ze met schrijven van blogs. Over haar eigen leven, maar ze scheef ook stukken over gerechten, natuur en dieren. Dit doet ze nog steeds ze heeft hier zelfs haar werk van gemaakt. Ze verdiend dan ook meer dan genoeg om van te leven. Op haar 18de kreeg ze dan eindelijk het nieuws te horen. Avery was geadopteerd, alleen wisten haar ouders niks van haar biologische ouders af. Daarom heeft Avery besloten om terug te gaan naar haar geboorte plek. En nu 3 weken geleden heeft Avery weer een voet op het eiland gezet op zoek naar haar familie.

ANIMAL TOKEN

token van voorkeur: The deer, the bear, the wolf, the fox of the cat
uitleg: Deze tolken pasten het beste bij Avery omdat ze van alle 5 de tolkens iets heeft qua karakter eigenschappen.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Avery Rose
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: APPLICATION-
Ga naar: