IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rory Brennan

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rory Brennan

Rory Brennan

Punten : 91

Character sheet
Naam: Rory Brennan
Token: The Elk
Liefde: We always walk the same path at the same time

BerichtOnderwerp: Rory Brennan   ma jan 05, 2015 8:32 pm

RORY BRENNAN

GENERAL INFO

volledige naam: Rory Brennan
bijnaam: Ro
leeftijd: 22
herkomst: Nova Scotia
relatie: N.v.t.
familie: Finley Brennan
Anna Brennan (†)
groep: Eilandbewoner
beroep: Farmaceut
faceclaim: Jieun Lee


CHARACTER INFO

karakter: Over het algemeen is Rory makkelijk in de omgang. Ze straalt een zekere warmte en kalmte uit, die haar approachable maakt. Het liefst heeft ze mensen om zich heen en iedere bewoner die dan bij haar aanklopt, ontvangt ze met open armen. De hele dag in de keuken staan om koekjes te bakken voor een enkele Scotiaan zou ze zonder twijfel elke dag kunnen doen. Ro is een beetje de oma-die-haar-kleinkinderen-vol-stouwt-met-eten-en-overlaad-met-kusjes voor de Scotianen. Niet alleen kan ze je helpen met eventuele fysieke pijntjes, ze is ook goed in het zijn van een luisterend oor of een schouder om op te huilen. Haar warme persoonlijkheid nodigt dat vaak uit. Ze cijfert zichzelf grotendeels van de tijd weg om anderen te kunnen helpen, zelf is ze zeer onafhankelijk en weigert hulp van anderen aan te nemen. Bewerend dat ze het zelf wel aan kan, vaak doet ze zich groter voor dan ze is. En daarmee raakt ze wel eens in de problemen, gevoelens delen doet ze namelijk zelden. Zodra iemand erover begint klapt ze dicht en het liefst ontwijkt ze dat onderwerp. Alles kropt ze als het ware op en op sommige momenten kan ze een tikkende tijdbom zijn. Zelfs de geduldigste mensen kunnen een keer ontploffen. En ondanks het feit dat ze het niet prettig vindt om alleen te zijn, zal ze mensen toch nooit ècht dichtbij laten komen. Wetend dat er ooit een 'diepgaand' gesprek zal voorkomen. Zelfs met haar vader die alles voor haar over heeft, zal ze zich groot voor doen. Dat allemaal om anderen zogenaamd niet tot last te zijn.

likes: astronomie, boeken, thee, wandelen, natuur, koken, gitaar spelen
dislikes: mensen die niet goed eten, onderzoekers, alleen zijn, water

appearance: Ro is niet echt een opvallende verschijning. In de zin dat ze er niet vreemd of apart uitziet, ze kan zich makkelijk vermengen in de massa met haar enkel 162 cm. Qua postuur heeft ze verrassend weinig te verbergen. De nodige curves om haar te ontdoen van die kinderlijke en schattige uitstraling ontbreken. Ro is meer een klein popje met kort en stijl zwart haar die samen met haar 'pikzwarte' ogen afsteken tegen haar melkwitte huid. Wanneer het op kleding aankomt ziet Ro er gewoon uit als een doorsnee jongere: jeans, shirts, sweaters, all-stars etc.

geschiedenis: De naam Brennan is relatief nog nieuw op het eiland, het leven op Novia Scotia begon met de ouders van Rory die eerst op het vaste land, Canada woonden. De Ier Finley werd opslag verliefd op de ernstig zieke Anna. Finley was de toegewezen arts en hoewel een arts-patiënt relatie niet het meest gepast was, gingen de twee toch met elkaar trouwen na alleen een half jaar een relatie met elkaar te hebben. Anna had hersenkanker en de tijd dat ze te leven had was maximaal een jaar. Toch was Finley bereid alles voor haar op te geven en al haar laatste wensen te vervullen. En de eerste wens was het krijgen van een kind, maar het was onmogelijk voor Anna een kind te baren in haar situatie. Adoptie was dan ook de enige optie en zo kwam Rory bij de twee terecht. Haar tweede wens was naar het eiland Novia Scotia te gaan, als Canadees had ze er wel vaker over gehoord. Vooral over de mooie natuur en omgeving. En dat was ook zo geregeld.

De familie Brennan werd echter niet bepaald warm ontvangen. Ze werden gezien als irritante verkenners, dat verdierf hun vakantie op het eiland alleen niet. Finley had zijn baan opgegeven om bij Anna en Rory te kunnen zijn. Op een stormachtige avond, na ongeveer één maand op het eiland geweest te zijn, raakte Anna onwel. Ze hadden geen keus dan bij de Scotianen aan te kloppen, zelfs met het gebrek aan woorden, wisten ze wat er aan de hand was en ondanks ze als 'indringers' werden gezien, vingen ze Anna op. Finley wilde direct terug naar Canada gaan, naar het ziekenhuis. Maar Anna was tevreden met het leven dat ze had gehad en tot grote verdriet van haar man en dochter stierf ze eerder dan ze had kunnen halen.

Voor Finley was er eigenlijk niks meer op het eiland om te blijven, Rory daarentegen wilde niet weggaan. De toen zes-jarige meisje was verliefd geworden op de natuur van het eiland. Niet de bewoners echter, want die waren alleen maar koud en afstandelijk. En naast Anna was Rory het dierbaarste wat Finley had. Finley bood zijn medische kennis aan de bewoners, die zeer achterdochtig waren en hem eerst uitmaakte als een kwakzalver. Maar naarmate hij bewees dat hij echt de bewoners kon helpen met bepaalde problemen, begonnen ze hem langzaam toe te laten tot de gemeenschap. Wat het makkelijker maakte voor de bewoners was zijn verlegen dochtertje, Rory, die de relatief jonge dokter altijd hielp met het verzamelen van kruiden of andere medische praktijken.

Na jaren werden de Brennan's uiteindelijk echt geaccepteerd als Scotianen. Finley werkte als arts en farmaceut op het eiland en leerde de fijne kneepjes van het vak aan Rory die alles snel op pikte. Naast dat ging ze ook naar school, had zo haar vriendinnetjes en groeide op als een evenwichtig persoon. Het was al vrij duidelijk dat ze het later van haar vader zou overnemen als arts of farmaceut. Door gebrek aan een moeder persoon in huis begon Rory die taak op zich te nemen. Het begon met het helpen van haar vader, maar naarmate de tijd verstreek, kwamen er ook vaker patiënten van haar vader over de vloer voor niet een controle, maar gewoon voor een bezoek. Zo stond en staat de deur van de Brennan's nog altijd open voor alle bewoners.

ANIMAL TOKEN

token van voorkeur: the elk, the owl
uitleg: elk: Rory is altijd bereid om iemand te helpen ten koste van zichzelf, ambitieus in die zin, denkend dat ze alles op zich  kan nemen.
owl: Kalm en terughoudend, biedt graag een luisterend oor en advies.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope Allwood
Admin
Hope Allwood

Punten : 134
Leeftijd : 21
Real name : Sammy

Character sheet
Naam: Hope Alex Allwood
Token: The Hawk
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Rory Brennan   vr jan 09, 2015 7:26 pm

accepted!
WELKOM BIJ THE PATH!

VOOR VRAGEN KUN JE ALTIJD TERECHT BIJ ÉÉN VAN DE ADMINS: NADINE (NOLAN LEROUX) OF SAMMY (HOPE ALLWOOD).

JE KUNT NU POSTEN IN HET RPG GEDEELTE.


VEEL PLEZIER!
the elk

_________________
in the darkness before the dawn in the swirling of this storm
when i'm rolling with the punches and hope is gone
leave a light, a light on
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thepath.actieforum.com
 
Rory Brennan
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: APPLICATION :: ACCEPTED-
Ga naar: