IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Álvaro Iván Velázquez Pereira

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Álvaro Velázquez

Álvaro Velázquez

Punten : 98
Real name : Megan

Character sheet
Naam: Álvaro Iván Velázquez Pereira
Token: Bear
Liefde:

BerichtOnderwerp: Álvaro Iván Velázquez Pereira   vr dec 26, 2014 9:53 pm

Álvaro Iván Velázquez Pereira

GENERAL INFO

volledige naam: Álvaro Iván Velázquez Pereira
bijnaam: Ivi
leeftijd: 23 jaar
herkomst: Caldes d'Estrac, Spanje
relatie: -
familie: Vader Álvaro Velázquez Taraves
familie: Moeder Beatriz Pereira Velázquez
familie: Zusje Núria Velázquez Pereira
groep: Verkenner
beroep: -
faceclaim: James Rodríguez


CHARACTER INFO

karakter:
Vriendelijk
Van thuis uit heeft Álvaro geleerd met respect om te gaan voor vreemden. Dit past hij dan ook toe, hoewel hij niet hartelijk zal zijn bij een eerste ontmoeting. Van buitenaf zal hij dus dan ook worden gezien als beleefd maar voorzichtig.
Op zichzelf
Álvaro is het gelukkigst als hij alleen is. Indrukken worden hem al snel te veel, zeker in zo'n nieuwe wereld, dus trekt hij zich graag terug om zijn gedachten op een rijtje te zetten. In zijn verdediging: Álvaro is nooit happig geweest naar het leggen van nieuwe contacten.
Oplettend, behoedzaam
Een slechte - echter soms handige - gewoonte, aangeleerd in zijn jonge jaren: Álvaro zal zijn oren en ogen altijd op scherp hebben staan. Waar hij dit vroeger deed om te weten dat gevaar (a.k.a. zijn vader) dichtbij was, kan hij het nu nog niet loslaten. Hij zal altijd oplettend blijven en zijn omgeving in de gaten te houden om zo (onwenselijke) verrassingen voor te zijn.
Familiemens, beschermend
Dit lijkt wat tegenstrijdig met het feit dat hij graag op zichzelf is, maar mensen die zeer dichtbij Álvaro staan, zal hij ook met zijn leven beschermen.
Moeilijk te peilen
Álvaro probeert zijn gevoelens te onderdrukken (opnieuw een old habit) en kan daardoor plots een extreme emotie aannemen. Woede kan zich opbouwen en plots tot uitbarsting komen, verdriet evenzo. Daarom kan hij soms onvoorspelbaar overkomen.


likes: Familie, sporten, rust, denken
dislikes: Luidruchtige mensen, drank, natte sokken, onzekerheid
appearance: Donkerbruine ogen - zwart haar - getraind lichaam - 1,80m
geschiedenis: Van buiten zal het gezin Velázquez Pereira waarschijnlijk worden beschreven als hecht en gelukkig. Het gezin draait om een hardwerkende vader, die wordt aanbeden door zijn beeldschone vrouw en hoog in de vaandel zijn bij zijn geleerde kinderen. Van binnen geldt er een heel andere realiteit. Een hardwerkende vader die 's avonds naar de fles grijpt, de frustraties met losse handjes loslaat op zijn vrouw en dochter en zijn zoon de straat de straat op stuurt om de cocaïne van de plaatselijke dealer te halen. Een beeldschone vrouw met zowel mentale als fysieke wonden over haar gehele lichaam. Geleerde kinderen die niets beter kennen dan de dronken tirades van hun vader. Núria, 3 jaar jonger dan haar broer, en Álvaro hebben van jongs af aan geleefd in een huis van angst en spanningen. Samen met hun moeder hielden ze dit als hun grote geheim, wat meteen een onwijs hechte band tussen de drie schept. Om zijn thuissituatie te ontvluchten, en pogend om het zijn vader naar zijn zin te maken, is Álvaro fanatiek beoefenaar van sport geworden. Voetbal, zwemmen, tennis, basketbal... Het actief in de weer zijn zorgden ervoor dat zijn gedachten konden worden opgeschoond. Naast school en sport, probeerde de Spanjaard zoveel mogelijk geld te verdienen, om dit vervolgens in zijn spaarpot te stoppen (dit potje zat natuurlijk netjes begraven in de achtertuin, ver weg uit het zicht van zijn vader). Dit geld zou hij gebruiken om zijn moeder en zusje weg te halen bij Álvaro sénior.

Tot de dag aanbrak dat de jongen stomtoevallig een artikel in de krant las. 'Novia Scotia: Onbekend Canada'. Het stuk vertelde over 'overweldigende natuur, mysterieuze legendes en levenslustige locals', aangevuld met kleurrijke afbeeldingen die de nieuwsgierigheid alleen maar meer wekten en deden denken aan het paradijs. Hier zouden ze heengaan. Álvaro zou Núria en Beatriz meenemen naar dit paradijs, waar ze in vrede zouden kunnen leven. Met alleen genoeg geld voor één enkeltje, lichtte hij zijn moeder en zusje in. Deze vertelden hem dat ze niet weg konden gaan (Núria inmiddels op haar jonge leeftijd verloofd om zo haar eigen uitweg te vinden, Beatriz vasthoudend aan de eeuwigheid van haar huwelijk). Dus heeft Álvaro de hartverscheurende keuze moeten maken om zijn zusje en moeder achter te laten. Min of meer gedwongen om op het vliegtuig te stappen (moeder en zusje moedigden zijn ontsnapping alleen maar aan), begon Álvaro zijn nieuwe leven op het onbekende eiland, waar mensen spraken in een bijna onbekende taal, waar onbekende dieren zijn tent, gekocht van het geld dat Álvaro besloot van zijn vader te stelen, bestookten en zijn rugzak leeg vraten.


ANIMAL TOKEN

token van voorkeur: The owl
uitleg: Álvaro treed niet op de voorgrond en is voorzichtig met zijn omgeving.

token van voorkeur: The bear
uitleg: Familie is leven. Door zijn voorzichtigheid naar onbekenden kan hij nogal onsociaal overkomen, misschien zelfs wat nors, maar voor zijn naasten zou hij door het vuur gaan._________________
he went on an adventure
Along an unknown path; Distant from the place you call home; Voices summon you in the distance; Edging you to claim your destiny; New legends unfold and lessons learned while; Traveling to new lands; Under the strings of fate; Reach out to that light within and; Escape through your dreams to release your inner self


Laatst aangepast door Álvaro Velázquez op za dec 27, 2014 10:01 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

BerichtOnderwerp: Re: Álvaro Iván Velázquez Pereira   za dec 27, 2014 11:49 am

accepted!
welkom bij the path!

Voor vragen kun je altijd terecht bij één van de admins: Nadine (Nolan Leroux) of Sammy (Hazel Letters).


Veel plezier!
the bear
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Álvaro Iván Velázquez Pereira
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: APPLICATION :: ACCEPTED-
Ga naar: