IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Erik Hardt

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Erik Hardt

Erik Hardt

Punten : 171
Leeftijd : 19
Real name : Tess

Character sheet
Naam: Erik Hardt
Token: The raven
Liefde: death

BerichtOnderwerp: Erik Hardt    vr dec 26, 2014 6:20 pm

ERIK HARDT

GENERAL INFO

volledige naam: Erik Hardt
bijnaam:
leeftijd: 22 jaar
herkomst: Nova scotia
relatie: Mei Enon : lief [†]
familie: Tweelingsbroer: Leonidas (Erik noemt hem Leon) Hardt
               Moeder: Aja Red [†]
               Vader: Thomas Hardt
               Neef: Agathos Hardt
               Vader van Agathos: Nova Hardt
groep: Eilandbewoner
beroep: Jager
faceclaim: Armie Hammer


CHARACTER INFO

karakter:
Voor hij Mei leerde kennen was hij redelijk gesloten, maar dankzij haar bloeide hij open. Toen ze stierf liet hij helemaal geen mensen meer toe in zijn buurt. Hij ziet er niet verdrietig uit en lacht vaak, maar dat is vaak gewoon gespeeld. Hij praat redelijk veel, maar zorgt dat mensen niets over hem en zijn verleden te weten komen. Hij laat niemand zien wie hij echt is. In tegenstelling tot de rest van de eilandbewoners houd hij het niet echt van poëzie. Erik is slim en weet zich overal uit te praten. Hij haalt andere mensen rap over om dingen voor hem te doen, maar laat zich niet snel overhalen door iemand anders. Hij vind het leuk om de bezoekers van het eiland te plagen en toont hen de weg over het eiland en verstopt zich dan achter een boom, om na een tijdje terug tevoorschijn te komen. Dit doet hij om te zien hoe ze reageren. Zijn gedrag tegenover hen baseert zich meestal op deze reactie. Iemand die in paniek raakt zal hij minachten, maar iemand die alleen zijn weg weet te vinden zal hij respecteren. Er zijn momenten dat hij liever alleen is en hij gaat dan ook vaak naar het bos, naar de jagershut. De enige echte vriend die hij heeft is zijn neef Agathos. Agathos is net als Erik een jager en soms gaan ze samen jagen. Erik heeft het soms  nodig om alleen te zijn, maar het doet hem tegelijkertijd ook pijn. Hij mist Mei verschrikkelijk en als hij alleen is denkt hij altijd aan haar. Ze maakt hem vrolijk en droef op hetzelfde moment. Soms maakt het hem bang als hij weet dat hij alleen is, omdat hij dan altijd aan haar moet denken.

likes: Alleen zijn, het bos, jagen
dislikes: Leonidas, alleen zijn

appearance: 1.80 meter groot. Hij draagt meestal donkere kleren. Hij heeft lichtblauwe ogen die even helder zijn als de zuiverste rivier.

geschiedenis: Erik en Leonidas werden thuis geboren. Erik een paar minuten eerder dan Leon. Ze waren een gelukkige familie. De familie Hardt is een jagersfamilie die al generaties lang op het eiland woont. Dus Eriks ouders waren jagers en al snel leerde zijn vader hem hoe hij moest jagen. Ze hadden een hut aan de rand van het bos die al generaties lang van de familie is en Erik en zijn vader bleven daar vaak overnachten als ze een paar dagen gingen jagen. Leon hield niet van jagen dus hij ging nooit mee. Toen Erik 16 was werd hij verliefd op Mei. Hij nam haar vaak mee naar de jagershut. De dag nadat hij 17 geworden was nam hij Mei weer mee naar de hut. Ze bleven daar tot de volgende dag. Leon kwam hem halen omdat hun moeder ziek was geworden en waarschijnlijk zou sterven. Erik wou meteen naar huis gaan, maar het begon te onweren. Ze moesten in de hut blijven. Erik hoorde hoe een boom door de bliksem geraakt werd en hoorde een dier jammeren. Hij ging direct kijken en vond een hert onder een tak van de geraakte boom. Hij bevrijde het dier, maar net toen hij het dier bevrijd had sloeg de bliksem in op de hut. Deze vloog in brand. Erik snelde naar de hut waar Leon hoestend uitkwam. De deur stortte in en Erik wou naar binnen rammen, maar Leon hield hem tegen. Mei stierf, de hut brandde af zonder iets anders in brand te zetten en ze gingen verslagen naar huis waar ze hun moeder dood aantroffen. Erik heeft het Leonidas nooit vergeven dat hij hem tegen hield om naar binnen te gaan en sluit zich sinds die nacht vaak in zijn kamer op. De hut is opnieuw gebouwd en Erik gaat er dan ook vaak naartoe.

ANIMAL TOKEN

token van voorkeur: Raven, fox
uitleg: Raven: Hij verbergt wie hij echt is, analyseert de mensen om hem heen, hij is zeer intelligent, hij is erg eenzaam.
Fox: Hij weet zich uit de meest ingewikkelde en lastige situaties te redden, hij is speels en vindt het leuk om anderen te paaien, hij is intelligent.
Laatst aangepast door Erik Hardt op zo dec 28, 2014 8:22 pm; in totaal 4 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://cosmic-fall.actieforum.com/
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

BerichtOnderwerp: Re: Erik Hardt    za dec 27, 2014 11:39 pm

accepted!
WELKOM BIJ THE PATH!

ik heb je alvast geaccepteerd, maar je hebt nog 2 dagen om dingen te wijzigen in je application.

VOOR VRAGEN KUN JE ALTIJD TERECHT BIJ ÉÉN VAN DE ADMINS: NADINE (NOLAN LEROUX) OF SAMMY (HAZEL LETTERS).

JE KUNT NU POSTEN IN HET RPG GEDEELTE.


VEEL PLEZIER!
the raven
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Erik Hardt
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: APPLICATION :: ACCEPTED-
Ga naar: