IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Talia Fitzgerald

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Talia Fitzgerald

Talia Fitzgerald

Punten : 13

Character sheet
Naam: Talia Sue Fitzgerald
Token: The Cat
Liefde: I'll stick to my giant dog-friend for now.

BerichtOnderwerp: Talia Fitzgerald   vr dec 26, 2014 12:11 pm

talia fitzgerald

general info

volledige naam: Talia Sue Fitzgerald
bijnaam: Tal, of Tally (maar die bijnaam vind ze vreselijk)
leeftijd: 20
herkomst: Londen, UK
relatie: Single
familie: Margareth Fitzgerald (mother) & Stephan Fitzgerald (father)
groep: Verkenner
beroep: Milieuwetenschapper (student)
faceclaim: Emilia Clarke


character info

karakter: talia is gewend aan luxe. ze hoefde maar iets te noemen en het werd haar voorgeschoteld; moeilijk heeft ze het nooit gehad. daarom zal ze het nogal lastig krijgen op het eiland, waar ze alles zelf zal moeten doen en moet overleven in de natuur - maar dat was haar eigen keuze. tal is opgevoed tot een nette dame, die altijd beleefd moet zijn en liever een leugentje om bestwil gebruikt dan de harde waarheid. soms kan ze daardoor schijnheilig overkomen - maar die brute eerlijkheid van anderen is nog iets waar ze heel erg aan moet wennen. ze is over het algemeen een lief meisje, behalve wanneer ze chagrijnig is. dan is ze ontzettend sarcastisch en is ze het tegenovergestelde van 'vriendelijk en beleefd'. je wilt haar niet tegenkomen op een slechte dag.
ondanks haar makkelijke leventje schuilt er wel een sterke zelfstandigheid in haar. ze kan haar mannetje staan en is een harde werker - soms zelfs een beetje perfectionistisch. nog iets wat veel terugkwam in haar opvoeding. het woord 'perfect' kwam regelmatig terug in het taalgebruik van de familie fitzgerald. tal maakt het zichzelf soms te moeilijk en is niet snel tevreden met zichzelf of met anderen. dat laatste zorgt ervoor dat ze niet met iedereen even goed kan opschieten. ze is een betwetertje. haar vertrouwen win je net meteen, maar wanneer je dat wel is gelukt is ze beschermend over je en zal ze nooit - maar dan ook echt nooit - achter je rug om praten.

likes: books, walks, plants, the night sky, english tea, big animals, flowers, gentlemen, apple pie
dislikes: consumerism, heights, rudeness, sloppiness, dirt, climbing, money-wasters
appearance: talia is iets kleiner dan gemiddeld. ze heeft korte, dunne benen. een lichte huid, lang donkerbruin haar en zeeblauwe ogen. haar dure kleding heeft ze achtergelaten in londen. nu draagt ze voornamelijk spijker-tuinbroeken en vesten. ook draagt ze bijna geen make-up meer.
geschiedenis: De naam 'Fitzgerald' zegt misschien al genoeg. Tal is opgegroeid in een rijke familie. Haar vader is advocaat en haar moeder, voormalig wetenschapper, geeft les in natuurkunde op de universiteit van Londen. Ze heeft haar hele leven al voordelen gehad. Ze had duurder speelgoed dan haar vriendinnetjes op de basisschool, een dure auto op haar zestiende, dure kleren, duur eten, op haar twintigste een eigen appartement in Londen. Niet dat ze er ooit om had gevraagd, maar ze was wel verwend. Ook haar studie in Milieuwetenschappen loopt voorspoedig. Toch ontbreekte er altijd iets. Niet het cliché van haar ouders die haar te weinig aandacht gaven; ze waren er altijd voor haar. Maar omdat ze zich in zo'n luxe omgeving begaf, was er altijd een soort muur om haar heen die haar ervan weerhield om met andere leeftijdgenootjes om te gaan. Om te weten hoe het was om ergens voor te vechten. Ze begreep de problemen van anderen nooit, simpelweg omdat ze er zelf zo ver vanaf stond. Ook haar studie - die notabene over de natuur ging - speelde zich vooral af in laboratoria, klaslokalen en kantoren. Op haar twintigste besloot ze om echt naar buiten te gaan. Mensen te ontmoeten, culturen te ontdekken, de natuur in. Want daar had ze altijd al een bewondering voor gehad; de dieren die zich schuilhielden in de bossen en het water. Haar ouders waren er zwaar op tegen en wilden haar liever veilig thuis houden, maar na dat Talia een artikel had gelezen over het geheimzinnige Nova Scotia was ze niet meer te stoppen. Een milieubewust eiland met een bijzondere cultuur die zich focuste op de dieren en de natuur. Het leek haar een voorbeeld voor de rest van de wereld. Daar moest en zou ze heen.. En het enige wat ze mee ging nemen was een tent, overlevingsmiddelen, een handjevol geld en haar trouwste vriend: Brutus, een gigantische St. Bernard hond.

animal token

token van voorkeur: the cat
uitleg: talia is erg zelfstandig en een tikje cynisch. net zoals de kat is ze enorm perfectionistisch, nauwkeurig en oplettend. ze vertrouwt niet iedereen, alleen als ze aanvoelt dat iemand wel oké is.

token van voorkeur: the deer
uitleg: ze heeft over het algemeen een zachte persoonlijkheid. ook word ze vaak onderschat als 'kleine dame', terwijl ze heel veel weet en ook een pittige kant heeft.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hope Allwood
Admin
Hope Allwood

Punten : 134
Leeftijd : 21
Real name : Sammy

Character sheet
Naam: Hope Alex Allwood
Token: The Hawk
Liefde:

BerichtOnderwerp: Re: Talia Fitzgerald   vr jan 02, 2015 1:57 pm

accepted!
WELKOM BIJ THE PATH!

VOOR VRAGEN KUN JE ALTIJD TERECHT BIJ ÉÉN VAN DE ADMINS: NADINE (NOLAN LEROUX) OF SAMMY (HOPE ALLWOOD).

JE KUNT NU POSTEN IN HET RPG GEDEELTE.


VEEL PLEZIER!
the cat

_________________
in the darkness before the dawn in the swirling of this storm
when i'm rolling with the punches and hope is gone
leave a light, a light on
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://thepath.actieforum.com
 
Talia Fitzgerald
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: IN CHARACTER :: APPLICATION :: ACCEPTED-
Ga naar: