IndexZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 THE ANIMAL TOKENS

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nolan Leroux
Admin
Nolan Leroux

Punten : 187
Real name : Nadine

Character sheet
Naam: Nolan James LeRoux
Token: Raven
Liefde: Being alone and being lonely are two different things, really.

BerichtOnderwerp: THE ANIMAL TOKENS   zo nov 30, 2014 7:32 pm

the animal tokens!

the elk
brave, down-to-earth, ambitious
Elanden zijn erg nuchter. Ze zijn praktisch ingesteld. Mensen met dit token zijn vaak nogal koppig. Ze kennen hun plek in de wereld en stralen kracht en edelmoed uit. Het zijn harde werkers, die geneigd zijn om zware taken of lasten van anderen over te nemen, waardoor ze het gewicht van anderen dragen. Soms maken ze het zichzelf daardoor een beetje lastig. Ze staan in nauw verband met de lente en het element aarde.
charming, dangerous, liar
De Slang is sluw. Hij manipuleert, liegt, bedriegt en stookt. Door hun gladde praatjes en hun charmerende gedrag kunnen slangen erg gevaarlijk zijn; het is lastig om grip op ze te krijgen. Ze verleiden anderen gemakkelijk om van alles voor hen te doen zonder er een beloning voor terug te geven. Slangen zullen confrontaties altijd vermijden. Ze staan in nauw verband met de zomer en het element vuur.
the snake
the owl
wise, patient, reserved
De uil is gehecht aan een vredig bestaan. Hij is kalm, een beetje terughoudend, en een van de beste advies gevers die er zijn. De uil denkt altijd goed na voordat hij iets zegt en blijft rustig onder heftige situaties, en is een goede bemiddelaar wanneer er een ruzie is ontstaan. De uil staat in nauw verband met de lente en het element aarde.

the wolf
brave, aggressive, powerful
De wolf is erg dominant. Hij deinst voor niemand terug, is agressief en pronkt met zijn kracht. Maar ook is de wolf erg dapper, en wanneer je zijn vertrouwen hebt gewonnen zal hij je beschermen. Wolven zijn dol op macht en bij hen geldt altijd: "het doel heiligt de middelen". Ze staan in nauw verband met de zomer en het element vuur.
dark, mysterious, analytical
Raven verstoppen zichzelf voor anderen. Ze verbergen wie ze zijn en zijn erg gesloten, waardoor ze vaak erg mysterieus overkomen. Ze analyseren hun omgeving en de mensen om hun heen constant en proberen daarmee raadsels op te lossen en geheimen te onthullen. Ze zijn zeer intelligent, maar vaak ook erg eenzaam. Ze staan in nauw verband met de herfst en het element lucht..
the raven
the deer
gentle, artistic, dreamy
Mensen met dit token hebben altijd een warm en vriendelijk karakter. Ze geven veel om anderen en zullen alles doen voor hun vrienden en familie. Ze zijn pienter en hebben creatieve oplossingen. Vaak komen ze een beetje dromerig over, of idealistisch. Door hun onschuldige uitstraling worden herten vaak onderschat. Ze staan in nauw verband met de winter en het element water.

the dog
positive, loyal, honest
De hond is de trouwste en eerlijkste vriend die je je maar kunt wensen. Als ze eenmaal bij je in het krijt staan, is er niets dat ze niet voor je zullen doen. Ze hebben een sterk gevoel voor eer en zijn erg optimistisch en energiek, waardoor ze anderen vaak opvrolijken. De hond staat in nauw verband met de zomer en het element vuur.
sly, cunning, intelligent
De vos staat bekend om zijn sluwheid en zijn doordachte trucjes. Hij weet zich uit de meest ingewikkelde en lastige situaties te redden. Ze zijn bedrieglijk, maar op een andere manier dan de slang. De vos is speels en vind het leuk om anderen te paaien. Ze staan in nauw verband met de winter en het element water.
the fox
the hummingbird
adaptive, independent, carefree
De colibri leidt een zorgeloos bestaan. Staan bekend om hun open mind en rijke creativiteit. Ze zijn erg speels en vrolijk en vinden het niet moeilijk om zich aan te passen aan de wereld om zich heen. Dat maakt hen erg zelfstandig. Ze staan in nauw verband met de herfst en het element lucht.

the hawk
free, clear visioned, leader
De havik is een geboren leider. Ze hebben vaak een scherp karakter en weten wat ze willen. Het zit in hun natuur om anderen te begeleiden en op weg te helpen. De havik is gehecht aan vrijheid, avontuur en heeft een brede kijk op het leven.  Ze staan in nauw verband met de herfst en het element lucht.
protective, friendly, humourus
Beren zijn moedig en erg beschermend over hun dierbaren. Ze zetten hun familie altijd op de eerste plek. De beer lijkt soms stoer en intimiderend, maar eigenlijk hebben ze juist wel een zacht plekje en vaak een goed gevoel voor humor. De beer staat in nauw verband met de lente en het element aarde.
the bear
the cat
independent, watchful, intuitive
Katten hebben vaak een beetje een cynische kijk op de wereld. Ze staan bekend om hun elegantie en hun sterke instinct. Katten gaan graag op hun gevoel af. Toch zijn ze zijn erg oplettend, nauwkeurig en precies in alles wat ze doen. Het zijn perfectionisten. De Kat staat in nauw verband met de winter en het element water.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
THE ANIMAL TOKENS
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
The Path :: GENERAL :: RULES & INFORMATION-
Ga naar: